jueves, 9 de febrero de 2012

Assemblea professorat dijous 9 de febrer

Assemblea de professorat
Dijous, 9 de febrer, 11h30
Sala de professorat

Acords:

1. Aprofitar la Jornada de Portes Obertes per fer visible la lluita contra les retallades, amb samarretes, cartells, octavetes i xerrades a les famílies. S'elaborarà un escrit per a les octavetes, adreçat a les famílies, on s'expliqui com afecten les retallades als seus fills.

2. Es decideix encarregar unes samarretes grogues amb un logo triangular de nens anant a l'escola perseguits per una gran tisora i el lema 'Que no ens retallin el futur'. Parlarem amb el Juan Pablo perquè s'ocupi del disseny. Posarem un full a la sala del professorat per tal que cadascú pugui fer la comanda de samarretes i la talla que necessita. Més endavant parlarem si, a banda de la Jornada de Portes Obertes, ens les posem unes hores o un dia a la setmana per visibilitzar el nostre rebuig a les retallades.

3. Iniciar una campanya per la consecució de la jornada continuada per al curs vinent. D'una banda, recollint les adhesions del professorat i presentant una proposta al Claustre per tal que sigui enviada al Consell Escolar. D'altra banda, buscant l'adhesió de les famílies a la petició, amb el contacte amb representants de l'AMPA o altres vies.

Es recorden les diferents convocatòries, no unitàries, que es fan per part dels sindicats, sense consensuar una postura per part de l'assemblea, per tal que cadascú pugui decidir la seva participació a títol individual:

- Manifestació dissabte 11 de febrer a les 17h a BCn (USTEC, UGT, CCOO, ...)
- Tancades als centres la nit de dimarts 14 de febrer
- Vaga parcial de 4h dimecres 15 de febrer i concentració davant el Parlament (CGT)
- Vaga parcial de 3h30 dimarts 21 i 29 de febrer i dijous 8 de març

No hay comentarios:

Publicar un comentario