lunes, 11 de junio de 2012

Dimarts 12 de juny: #occupyensenyament

Convocatòria de l'Assemblea Groga (http://assembleagroga.blogspot.com.es)
per a aquest dimarts:

El dia 12 de Juny a  apartir de les 17h ens concentrarem al departament d'Ensenyament (Via Augusta 202- FGC Muntaner o Bonanova), la idea és no marxar aquella nit com a mínim i anar decidint cada dia les accions que impulsem.

Molta gent s'està quedant a l'atur despres d'anys de compromís amb l'escola pública. Les mesures com els més de 700 acomidadaments, les no reposicions de personal jubilat, uns 1700, les reduccions de salari, els increments de ratios, l'increment d'hores lectives i l'atac al personal interí i subtitut, com el, no pagament del juliol, o les cobrament només del 85% del sou com màxim no s'acabaran aquí si no els aturem i els tirem endarrera. La dignificació de l'escola pública i les millores laborals es van aconseguir mitjançant la lluita de tota la comunitat educativa. Ho podem tornar a fer.

A Astúries el dilluns 11 de  Juny el personal interí i subtitut comença una vaga indefinida. Nosaltres anem al departement el dia 12 i ens estem començant a organitzar de cara al curs vinent. Ja està estem començant a organitzar el 31 d'Agost (dia on sabrem exactament quanta gent volen acomiadar)

Sí que podem!!!




2 comentarios:

  1. Crònica i conclusions de les protestes davant el Departament d'ensenyament, des de la ocupació del vestíbul del Departament fins el desallotjament de l'acampada a la nit: http://miquelindignat.blogspot.com.es/2012/06/cronica-i-conclusions-de-les-protestes.html

    ResponderEliminar