martes, 10 de enero de 2012

Propostes dels sindicats

Hauríem de valorar si ens afegim a les mobilitzacions propostes pels sindicats de forma unitària. Tot i que aquest full ja va còrrer, aquí les teniu en versió digital:


COMUNICAT UNITARI DELS SINDICATS DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

CALENDARI DE MOBILITZACIONS

Els sindicats de l’ensenyament públic de Catalunya, davant les propostes del Govern de la Generalitat de retallar els nostres drets i els nostres salaris en més d’un 10%, i de totes les agressions que últimament venint patint (no substitució de totes les baixes, endarreriment i disminució en el lliurament de la paga extra, etc.), fem una crida a tot el professorat a participar activament a les mobilitzacions que hem acordat promoure de manera unitària amb un calendari de mobilitzacions:

**********************************************************************

Dimarts 20 de desembre de 2011

11’00 h: Cassolades de delegats i delegades sindicals a la Plaça Sant Jaume (on tindrà lloc el Consell Executiu per aprovar el lliurament dels pressupostos al Parlament). Simultàniament, convoquem tots els centres públics de l’ensenyament a unir-se a la protesta amb una “tocada de sirenes” (timbre de l’escola i Institut), a la mateixa hora.

Dimecres 21 de desembre de 2011


17,30 a 19,00 h: Concentració d’empleades i empleats públics davant el Parlament de Catalunya (on tindrà lloc el debat sobre els pressupostos)

Dilluns 9 de gener

Proposem començar el primer dia de curs amb una altra tocada de sirenes als centres públics d’Ensenyament:

  • Escoles de primària: de les 13h fins a les 13,05h
  • Instituts de secundària: de les 13,30h fina a les 13’35h

Penjada de cartells i pancartes als centres en contra de les retallades i en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.

SETMANA DEL 16 AL 22 DE GENER

Gran manifestació social (lloc i data concrets a determinar) en defensa dels serveis públics i en contra de les retallades.

**********************************************************************

A més, en el marc d’un calendari de mobilitzacions sostingudes i amb continuïtat, els sindicats contemplem la possibilitat d’una primera convocatòria unitària de vaga a l’ensenyament públic i a la funció pública a Catalunya.

Els sindicats fem una crida a tot el professorat i professionals de l’educació dels centres públics a promoure i participar a les assemblees de centre i de zona, i a assistir a les concentracions municipals que es convoquin.

PER UN TREBALL DIGNE I ESTABLE I CONTRA LA PRECARITZACIÓ LABORAL

PER LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU – NO A LA REDUCCIÓ SALARIAL

NO A LES RETALLADES DE PLANTILLES

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT I AMB RECURSOS SUFICIENTS

USTEC·STEs CCOO ASPEPC-SPS FETE-UGT CGT

No hay comentarios:

Publicar un comentario