jueves, 12 de enero de 2012

Informació sindicats

Una breu sinopsi de la informació que ens han donat avui, dijous 12 de gener a les 12h, els representants sindicals de la CGT i l'ASPEPC-SPS:

1. A partir del febrer notarem el 2/3 % d'IRPF de més descomptat sobre les nostres nòmines, resultats de la reforma dels impostos del PP, que també va aprovar la congelació salarial.
Això se suma a la retallada d'entre un 5% i 7% que vam patir per part del govern del PSOE.

2. La Generalitat pretén modificar el sistema de sexennis, fent que siguin necessaris 9 anys per assolir el primer.

3. Es preveu - tot i que aixì no s'ha proposat oficialment - un augment de l'horari lectiu. Cal saber, per fer una comparativa, que a la Comunitat de Madrid les classes són de 50 minuts, a més de tenir la jornada intensiva que aquí sembla difícil d'assolir.

4. S'augmentarà la flexibilització docent, és a dir, donar classes de matèries que no són la nostra, la qual cosa atempta contra el Decret d'Especialitats.

5. Es pretén reduir eliminar el pagament del 100% a partir del 4t mes de baixa.

6. Es volen reduir les pagues extres, provocant una reducció del 3 al 5% del nostre salari anual.

Davant d'aquesta perspectiva, es crida a la mobilització del professorat en defensa dels seus drets laborals. Les properes convocatòries són:

Dimecres 18 de gener a les 17h30: Manifestació de Plaça Sant Jaume al Parlament.
Dijous 19 de gener, 13h: Reunió a l'Escola Sant Jordi (Mollet) amb altres centres de la zona on es promouran concentracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario